Welkom


Mart Geers Limburg

Sinds de oprichting in 1968 richt Mart Geers Limburg zich op de aannemerij in het algemeen en dienstverlening voor grond- en kabelwerken, industriŽle reiniging en hijswerkzaamheden in het bijzonder. Binnen deze disciplines vormen petrochemische, civiel- en infrastructuur-technische bedrijven en grotere elektrotechnische installateurs de belangrijkste doelgroep.
De dienstverlening varieert van langdurige raamovereenkomsten tot complete turn-key projecten. De flexibiliteit in combinatie met zeer specialistische kennis maken Mart Geers Limburg de ideale partner voor elke echt professionele klus.

DSM

Al jaren is Mart Geers Limburg de vaste aannemer voor DSM in Limburg. Binnen deze samenwerking vallen alle terreinwerken, als civiel werk, straat- en leidingwerk, (hogedruk) reiniging, grondsanering en kabelwerken.
De lange ervaring als probleemoplosser op een dergelijke specifieke locatie hebben geresulteerd in een grote diversiteit in disciplines en flexibiliteit in aanpak.
 

 

Kwaliteit en Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staat bij Mart Geers hoog in het vaandel. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd
en beschikt als een van de eerste
bedrijven over het ISO 9002 certificaat.

Tevens streeft Mart Geers
ernaar om het kwaliteitsniveau hoog te houden. Dit blijkt uit de interne kwaliteitsbewaking bij projecten en de voortdurende aandacht voor scholing van medewerkers. Zij zijn allen in het bezit van een veiligheids-paspoort en bekwamen zich door specialistische cursussen te volgen of interne opleidingsprogrammaís te doorlopen.

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
 
               Mart Geers Limburg is onderdeel van de Hurkmans Groep      

Home  |  Contact  |  Webdesign: Advertize